Bekijk hieronder het overzicht van de vragen die ons vaak gesteld worden. Staat je vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Viafix is een nieuwe app waarmee je razendsnel en supermakkelijk miljoenen artikelen kunt zoeken, bestellen en betalen. Korter en eenvoudiger kunnen we het niet zeggen!

Met de Viafix app kun je snel en makkelijk reageren op advertenties in kranten en op internet, waardoor je bijvoorbeeld artikelen kunt bestellen, kunt meedoen aan winacties of je stem of waardering kunt uitbrengen. Daarnaast kun je direct producten bestellen via de naam van het artikel of de streepjescode op de verpakking. Binnenkort kun je die bestellingen ook in de app betalen, bijvoorbeeld met iDeal of met je creditcard.

De Viafix app heeft een scanner waarmee je streepjescodes en QR-codes kunt scannen. Zo kun je heel gemakkelijk op een advertentie met een QR-code in de krant of in een tijdschrift reageren, of een doos kattenvoer nabestellen door de streepjescode op de verpakking te scannen. In plaats van scannen kun je ook codewoorden voor campagnes of productnamen intypen, of in een online aanbieding op ons logo klikken.

Nee. De Viafix app houdt jouw profielgegevens, zoals naam en (email)adres, alleen op jouw telefoon vast zodat je makkelijk een volgende keer kunt bestellen. Deze gegevens worden alleen bij een reactie op een advertentie of een bestelling naar de aanbieder gestuurd. Viafix houdt die gegevens zelf niet vast nadat de bestelling voltooid is.

Jazeker. En dat blijft hij ook, hoe lang je hem ook gaat gebruiken.

De Viafix app is beschikbaar in de App Store voor iPhone en in de Google Play Store voor alle Android smartphones, zoals Samsung, Sony, LG, Ericsson, HTC, Huawei en andere.

Nee. Viafix is onafhankelijk en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Zo heb jij als consument keuze uit honderdduizenden verschillende artikelen van heel veel verschillende aanbieders.

Nee. Viafix is alleen een bemiddelaar. Er zijn wel heel veel webshops bij Viafix aangesloten omdat zij het heel aantrekkelijk vinden om hun aanbod in de Viafix app te presenteren. Tijdens de bestelling zie je altijd heel duidelijk bij welke webshop of andere aanbieder je het artikel bestelt.

Nee. Viafix is alleen een bemiddelaar. Je bestelt het artikel rechtstreeks bij de aanbieder en die zal het artikel in veel gevallen gratis bij je thuisbezorgen.

Klopt: een winkelplein waar je gewoon vanuit je luie stoel in kunt rondlopen. Je kunt in één oogopslag jouw favoriete artikelen terugzoeken in het assortiment van alle winkels op het “plein”, de productbeschrijvingen lezen en de prijzen vergelijken. En daarna kun je ze direct bestellen.

Viafix biedt toegang tot het assortiment van heel veel aanbieders. Een groot aantal daarvan is rechtstreeks bij Viafix aangesloten waardoor je direct in de Viafix app bij deze aanbieders kunt bestellen. Maar ook als de aanbieders nog niet zijn aangesloten krijg je toch hun assortiment in beeld.

Viafix is een onafhankelijk platform waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Als je een app van een specifieke aanbieder gebruikt krijg je alleen het assortiment van die aanbieder te zien. Bij Viafix krijg je het assortiment van heel veel verschillende aanbieders in beeld zodat je goed kunt vergelijken.

Binnenkort kun je Viafix gebruiken voor het betalen van bestellingen in de Viafix app, van bestellingen bij webshops die een Viafix QR-code gebruiken en voor aankopen bij winkels waar een QR-code op de betaalterminal verschijnt. Viafix is daarmee de snelste en makkelijkste manier om te betalen, zonder pincodes, zonder gedoe. En compleet veilig.

Ja, zeer binnenkort. Dan wordt het mogelijk om aanbiedingen direct vanuit de app via sociale media met je vrienden te delen.

Jazeker. Viafix is een Nederlandse onderneming en houdt zich aan de wet Bescherming Persoonsgegevens en Europese privacy-richtlijnen. Daarnaast houdt Viafix jouw gegevens zelf niet vast. Zodra de aanbieder jouw bestelling via ons heeft ontvangen verdwijnen jouw gegevens van onze server. Je kunt hierover meer lezen in ons Privacybeleid.

Viafix is beschikbaar in de App Store voor iPhone en in de Google Play Store voor alle Android smartphones, zoals Samsung, Sony, LG, Ericsson, HTC, Huawei en andere.

Stel een vraag aan Viafix

Heb je een vraag of een goede tip voor ons? We horen graag van je. Klik hieronder voor ons contactformulier en vul je naam, contactgegevens en boodschap in. We zullen er zo spoedig mogelijk op reageren. Hou rekening met 1 á 2 werkdagen. Alvast hartelijk dank voor je feedback!