Viafix: 5 redenen

  1. Viafix realiseert eenvoudig en snel verkopen uit on- en offline advertenties.
  2. Viafix levert real time rapportages die een gedetailleerd inzicht in het responsverloop per medium en per tijdseenheid bieden.
  3. Viafix realiseert hogere en direct meetbare conversie via alle denkbare media.
  4. Viafix geeft derden toegang tot responsrapportages en maakt daarmee CPC / CPS tariefmodellen mogelijk voor alle typen offline advertenties.
  5. Viafix biedt rechtstreekse toegang tot responsdata en maakt het delen van metadata tussen uitgevers en adverteerders mogelijk.

Ik wil eenvoudig incassomachtigingen/ contracten/ donatieformulieren verkrijgen.

Neem contact met mij op

Moeiteloos conversie verhogen

Viafix stelt consumenten in staat om makkelijk en direct opvolging te geven aan bestel- of participatie-impulsen. Door gekaderde context (only need to decide info) en lage responsdrempels wordt onnodig uit- en afstel sterk verminderd. Daarmee is Viafix de krachtigste weg naar meetbaar advertentieresultaat in termen van engagement (kliks) en conversie (leads/sales) uit offline reclame-uitingen.

Bij online advertenties wordt de conversie verhoogd doordat een overvloed aan content en alternatieve proposities in (web)winkels en sites geen kans meer krijgen om af te leiden en/of twijfel te zaaien. De consument blijft, ook in de app, binnen de exclusieve context van de propositie en rondt daar binnen 2 klikken het bestel- of aanmeldproces af.

Viafix kan ook worden toegepast in al dan niet digitale folders en DM-uitingen.

Viafix werkt kostenbesparend (order intake), datakwaliteit-versterkend, responsinzicht-verbeterend en conversieverhogend.

Een goede propositie-specifieke responspagina bouwen voor online advertenties kost tijd en geld. Terwijl het responsvolume vooraf soms onduidelijk is. Bij Viafix kan makkelijk, snel en kosteloos een goede responsopvang worden ingesteld. Met eigen beeld en tekst. Alleen voor de daadwerkelijke respons is een kleine vergoeding per responsrecord van toepassing. Het uitvoering van peilingen is overigens altijd geheel gratis. Het gebruik van Viafix verlaagt zo de drempel om nieuwe en nauwer gerichte acties uit te voeren.

Doordat iedere advertentie uiting moeiteloos en kosteloos een andere responscode kan dragen, is precies na te gaan waar de respons vandaan kwam. De rapportageomgeving in het gratis account helpt dit inzichtelijk te maken.

Omdat het ook mogelijk is de barcode op een product(verpakking) te scannen wordt ieder afzonderlijk product een extra verkoopkanaal wanneer deze items via een eigen webshop of die van partners in Viafix terug te vinden zijn. Ideaal voor productsamples, gadgets en laagfrequente herhaalbestellingen (slow movers) zoals stofzuigerzakken en parfum.

Voorbeelden