Met Viafix wordt het organiseren van een kleine enquete een kleine moeite. Gebruik de compacte en handige vragenlijst in de Viafix portal om precies die antwoorden van je doelgroep te krijgen die je nodig hebt voor het nemen van de juiste beslissingen. Verloot een paar aantrekkelijke prijzen onder de inzenders en het success van je enquete is verzekerd.

Je hebt de keuze uit drie verschillende vraagtypen: open vragen voor het verkrijgen van vrij geformuleerde antwoorden, meerkeuzevragen voor het kiezen uit opties en checkbox (ja/nee) vragen voor het verkrijgen van toestemming, bijvoorbeeld voor een opt-in voor een nieuwsbrief.

Vanuit je eigen Viafix account is een Scan & Win campagne in een handomdraai aangemaakt. Klik op de knop onder het overzicht van de beeldmerken en we leiden je door een eenvoudig stappenplan.

Overzicht toepassingen en beeldmerken

Online klikbaar – het klikbare blauwe Scan & Win beeldmerk kan voor online toepassingen worden gebruikt, zoals een enquete op Facebook of in je webwinkel. Met een klik op dit beeldmerk wordt jouw klant of prospect direct naar de landingspagina van je enquete in de browser (desktop, laptop of tablet) of in de Viafix app geleid (smartphone). Als de app niet is geïnstalleerd zal automatisch de downloadpagina verschijnen.


Offline via scanner – de scanbare QR code is te herkennen aan hetzelfde beeldmerk in het centrum van de code en kan in combinatie met de Viafix app worden gebruikt op ieder denkbaar oppervlak op korte afstand, of dat nu een krantenpagina, een reclamebord of een beeldscherm in een kiosk betreft. Via een scan van deze QR code met de Viafix app wordt jouw klant of prospect direct naar de landingspagina van je enquete geleid.


Probeer “WINSOUND”

Offline via toetsenbord – de woordcode is eveneens te herkennen aan hetzelfde beeldmerk en is geschikt voor toepassingen waar de scanner van de Viafix app niet kan worden gebruikt, bijvoorbeeld bij een reclamebord op grote afstand of bij een overhead beeldscherm in een beurshal. Door het intypen van de getoonde woordcode in de Viafix app wordt jouw klant of prospect direct naar de landingspagina van je enquete geleid.


Klaar om ook een korte enquete aan te maken? Klik de knop hieronder en laat je leiden door ons eenvoudige stappenplan.

Start nu