Reageren op een mooie advertentie of een leuke aanbieding was nog nooit zo aantrekkelijk. Met Viafix maak je al je advertenties en aanbiedingen converteerbaar, waar ze ook gepubliceerd zijn. Of je aanbieding nu in de krant staat, op een poster of een reclamezuil, op een beeldscherm in een etalage of in een beurshal, in een webshop of op Facebook: het maakt niet meer uit. Online of offline: met de scanbare EN klikbare responscodes realiseer je directe conversie uit elk denkbaar medium of zichtbaar oppervlak.

Conversie is in een paar klikken gerealiseerd: aanbieding en prijs (indien van toepassing) bekijken, eventueel een snelle blik op de voorwaarden, indien gewenst een korte vraag naar kledingmaat of gewenste kleur beantwoorden en een klik ter bevestiging. De respons komt automatisch naar je toe. Kijk, klik, klaar!

Vanuit je eigen Viafix account is een Scan & Bestel campagne in een handomdraai aangemaakt. Klik op de knop onder het overzicht van de beeldmerken en we leiden je door een eenvoudig stappenplan.

Overzicht toepassingen en beeldmerken

Online klikbaar – het klikbare blauwe Scan & Bestel beeldmerk kan voor online toepassingen worden gebruikt, zoals een advertentie op Facebook of een aanbieding in je webwinkel. Met een klik op dit beeldmerk wordt je klant of prospect direct naar de landingspagina van je aanbieding in de browser (desktop, laptop of tablet) of in de Viafix app geleid (smartphone). Als de app niet is geïnstalleerd zal automatisch de downloadpagina verschijnen.


Offline via scanner – de scanbare QR-code is te herkennen aan hetzelfde beeldmerk in het centrum van de code en kan in combinatie met de Viafix app worden gebruikt op ieder denkbaar oppervlak op korte afstand, of dat nu een krantenpagina, een reclamebord of een beeldscherm in een kiosk betreft. Via een scan van deze QR code met de Viafix app wordt je klant of prospect direct naar de landingspagina van je aanbieding geleid.


Probeer “SOUND”

Offline via toetsenbord – de woordcode is eveneens te herkennen aan hetzelfde beeldmerk en is geschikt voor toepassingen waar de scanner van de Viafix app niet kan worden gebruikt, bijvoorbeeld bij een reclamebord op grote afstand of bij een overhead beeldscherm in een beurshal. Door het intypen van de getoonde woordcode in de Viafix app wordt je klant of prospect direct naar de landingspagina van je aanbieding geleid.


Klaar om ook directe conversie op je advertenties te realiseren? Klik de knop hieronder en laat je leiden door ons eenvoudige stappenplan.

Start nu