Miljoenen artikelen worden online gezocht, gevonden en gekocht. Elke dag opnieuw. Hoe zorg jij er voor dat je producten zichtbaar en vindbaar worden? En daarna bestelbaar en betaalbaar?

Gebruik het platform van Viafix om het bereik van je assortiment zichtbaar te vergroten. Viafix biedt daarvoor drie verschillende mogelijkheden:

Optie 1 - Directe aansluiting

De meest effectieve methode is een directe aansluiting van jouw product feed op ons Viafix product platform. Daarmee ben je gegarandeerd van de directe bestelmogelijkheden die de Viafix app jouw klanten biedt. Klik onderaan de pagina op Start Nu en we leiden je door een eenvoudig stappenplan. Of klik hier om een email te sturen naar onze afdeling Team Zakelijk en wij nemen direct contact met je op.

Heel eenvoudig. Lever je product feed bij ons aan, registreer je bedrijf bij onze betaalpartner Mollie en we kunnen je direct uitbetalen op het door jou opgegeven IBAN nummer. Je producten kunnen nu door duizenden consumenten direct vanuit onze app gezocht, besteld en betaald worden.

Hoe dan? Als je product in een etalage ligt of op een poster of beeldscherm zichtbaar is kunnen consumenten de QR-code of barcode van het product scannen. Als je product op een mobiel wordt getoond kunnen consumenten op de bestelknop klikken en het direct in de Viafix app bestellen en betalen.

Standaard krijg je bericht per email om je bestellingen te downloaden. Wil je dit liever geautomatiseerd hebben, dan kunnen we de orders via onze API rechtstreeks in jouw verkoopsysteem aanleveren. Daarmee is Viafix niet alleen de kortste maar ook de makkelijkste weg van jouw magazijn naar jouw klant.

Klik onderaan de pagina op Start Nu en we leiden je door een eenvoudig stappenplan. Wil je dat we je hierbij assisteren? Klik dan hier om een email naar onze afdeling Team Zakelijk te sturen en wij nemen direct contact me je op.

Optie 2 - Lightspeed en CCV

Heb jij een webshop bij één van deze partijen? Voeg dan je producten automatisch toe aan Viafix en weet je verzekerd van de dekking van ons innovatieve verkoopplatform. Klik hier naar keuze op Lightspeed of CCV en gebruik het Viafix-Connect stappenplan. Wil je hierbij assistentie hebben? Klik hier om een email te sturen naar onze afdeling Team Zakelijk en we nemen direct contact met je op.

Heel eenvoudig. Viafix-Connect is een handige tool voor het eenmalig aansluiten van jouw webwinkel op het Viafix platform. Klik hierboven op het platform van je keuze en installeer de bijbehorende app vanaf die pagina. Koppel je bestaande Mollie betaalaccount of registreer een nieuw account op de Mollie website. Na de aansluiting kunnen jouw producten direct vanuit onze app gezocht, besteld en betaald worden: online, via onze scanner en door het zoeken op productnaam of artikelcode. De verkoopinformatie wordt via onze API rechtstreeks aan je verkoopsysteem aangeleverd. Daarmee is Viafix niet alleen de kortste maar ook de makkelijkste weg van jouw magazijn naar jouw klant.

Klik hier om een email te sturen naar onze afdeling Team Zakelijk en we helpen je snel op weg.

Optie 3 - Affiliate marketing

Ben jij aangesloten bij Trade Tracker? Ook dan is de Viafix app voor jou een uitkomst. Bij elke zoekactie vanuit onze app naar een productnaam of artikelcode uit je productbestand zal onze app jouw klant direct doorverwijzen naar je online productpagina. Zo ben je via ons netwerk verzekerd van vindbaarheid van al je producten. Klik hier om een email te sturen naar onze afdeling Team Zakelijk en we nemen direct contact met je op.

Heel eenvoudig. Wij selecteren aanbieders (merchants) die een product feed bij Trade Tracker aanleveren en vragen hen om in Viafix vindbaar te worden. Wij sturen geen emailings en plaatsen geen banners, zoals andere uitgevers, maar wij maken jouw producten direct vindbaar in onze Viafix bestelapp. Zodra een klant in onze app jouw product selecteert sturen wij hem door naar de productpagina in jouw webshop en kun jij de bestelling zelf afhandelen.

NIEUW: het is nu ook mogelijk om je Trade Tracker feed direct op Viafix aan te sluiten. Lees hier meer over onze Viafix “real time converter”.

Gebruik maken van een extra verkoopkanaal, dat wil jij toch ook? Maak een account aan bij Trade Tracker, stuur daarna een email naar onze afdeling Team Zakelijk en wij zorgen er voor dat je producten vindbaar worden in de Viafix app.

Overzicht beeldmerken

Artikelcode – Realiseer je je wel eens dat het belangrijkste verkoopkanaal voor je product gewoon op de verpakking staat? Met de veelzijdige scanner in onze Viafix app wordt het nabestellen van producten vanaf de (lege) verpakking de nieuwe realiteit. Zorg ervoor dat je artikelen gevonden kunnen worden en dat je als leverancier bovenaan in de lijst van aanbieders komt te staan. Onze medewerkers vertellen je graag hoe jij dat kunt realiseren.


QR-bestelcode – de toekomst van het individueel thuiswinkelen. Met de veelzijdige scanner in onze Viafix app kan een QR-bestelcode op een zichtbare plaats voor jou het verschil maken tussen wel of geen bestelling realiseren. Met een QR-bestelcode voor nabestellen op de verpakking van je producten ben je verzekerd van een hoge retentie.


Productnaam of artikelcode – ook bij het intypen van je productnaam of artikelcode in de Viafix app wil je verzekerd zijn van de juiste resultaten: jouw product getoond vanuit jouw online winkel, met jouw actuele prijs en leveringsvoorwaarden, en uiteraard liefst vooraan de selectie. Wees de concurrentie te slim af. Lever je XML product feed bij ons aan en onze medewerkers vertellen je graag hoe jij dit kunt realiseren.


Klaar om ook jouw producten in Viafix vindbaar te maken? Klik de knop hieronder en laat je leiden door ons eenvoudige stappenplan.

Start nu