Maak van je winkel een virtuele showroom. Plaats de nieuwe QR-bestelcodes van Viafix op je winkelschap en je hoeft nooit meer “nee” te verkopen. De QR-bestelcodes van Viafix zijn een uitkomst bij een beperkte winkelruimte op een moeilijk bereikbare locatie, of bij artikelen die lastig op voorraad te houden zijn:

Leeg winkelschap – plaats een QR-bestelcode op je winkelschap en realiseer directe bestellingen via de Viafix app. Nooit meer een klant teleurstellen bij wisselende voorraden: de betaling is via de app in een handomdraai geregeld. Lever je product feed in XML formaat bij ons aan, registreer je bedrijf bij onze betaalpartner Mollie en je producten kunnen na de scan direct vanuit onze app betaald worden. De verkoopinformatie wordt via onze API rechtstreeks aan je verkoopsysteem aangeleverd. Daarmee is Viafix niet alleen de kortste maar ook de makkelijkste weg van jouw winkel naar jouw klant.

Grote of zware artikelen – maak het je klant gemakkelijk. Grote of zware artikelen hoeven niet meer gesjouwd te worden, geen gedoe met parkeren op lastige locaties, geen zorgen meer over voor verkeer afgesloten binnenstadslocaties. Gewoon even de QR-bestelcode scannen, direct betalen in de Viafix app via een betaalmethode naar keuze en je klant kan ongestoord verder winkelen.

Vanuit je eigen Viafix account kan de verkoop van je winkelassortiment via QR-bestelcodes effectief worden beheerd. Klik op de knop onder het beeldmerk en we leiden je door een eenvoudig stappenplan.

Het beeldmerk voor ongestoord winkelen

QR-bestelcode – plaats de QR-bestelcode van Viafix op je winkelschap en wees verzekerd van 100% aankooptevredenheid. Lever je XML product feed aan Viafix aan en onze medewerkers zullen je graag assisteren bij het aanmaken van de juiste codes. Registreer je bedrijf bij onze betaalpartner Mollie en wees verzekerd van directe betalingen in de Viafix app tijdens het bezoek aan je winkel. De verkopen worden automatisch aan je eigen verkoop- of kassasysteem aangeleverd.


Klaar om ook in jouw winkel QR-bestelcodes aan te brengen en jouw klanten een zorgeloze aankoopervaring te bieden? Klik de knop hieronder en laat je leiden door ons eenvoudige stappenplan.

Start nu