Advertenties, brieven, de producten zelf: alles is nu een direct saleskanaal

Verhoog moeiteloos engagement en conversie

Account aanmakenDe propositie

Maak de hele wereld tot jouw showroom

Koopimpulsen kunnen altijd en overal ontstaan. Thuis, op straat of in een winkel. En hoewel men dan meestal heel goed weet wat men wil stuit het verkrijgen vaak nog op belemmeringen zoals aanbod zoeken, persoonsgegevens uitwisselen en betalen.

Deze 3 belemmeringen helpt Viafix minimaliseren: Viafix brengt behoefte en aanbod razendsnel bij elkaar, voorkomt nodeloos registreren/inloggen en vergemakkelijkt het betaalproces.

Het resultaat? Meer engagement en een hogere conversie.

Laat me voorbeelden zien

VIAFIX: VOORDEEL VOOR IEDEREEN

Uitgevers

 • Real time inzicht in on- EN offline advertentierespons
 • CPC / CPS tariefmodellen nu mogelijk voor offline advertenties
 • Hogere betrokkenheid bij het medium en de publicaties
Lees meer

Marketing & Communicatie

 • Gemakkelijk verkopen uit on- en offline advertenties
 • Real time rapportages geven gedetailleerd inzicht in responsverloop
 • Hogere conversie op on- en offline advertenties
Lees meer

Retail & Sales

 • Maak van je winkel een virtuele showroom, met minder voorraad en een breder assortiment
 • Handel betalingen snel, veilig, contactloos en in real time af, zowel voor artikelen uit het schap als online
Lees meer

Producenten

 • Maak van je advertentie een direct verkoopkanaal
 • Direct nabestellen vanaf de verpakking
 • Snellere tractie naar nieuwe producten en diensten
 • Hogere retentie
Lees meer

FIKS HET MET VIAFIX

Meer zichtbaarheid, beter vindbaar

Maak je artikelbestanden en advertenties vindbaar in Viafix. Zodra je klant een advertentie of product scant, op een productnaam of artikelcode zoekt, of (binnenkort) een foto maakt van het product, wordt direct jouw aanbod met bijbehorende informatie getoond. En doen ze dit in je webshop, winkel of op basis van je advertentie, dan staan er natuurlijk geen concurrenten naast.

Verbeterde engagement

Verhoog de betrokkenheid van je doelgroep door ze de kans te geven zich heel laagdrempelig overal over uit te spreken en de resultaten real time te volgen.  Volg wat er leeft binnen je doelgroep en wat hun mening is over ontwikkelingen in jouw markt op de voet. Link direct vanuit de peiling door naar andere in relatie tot het onderwerp relevante informatie.

Grotere advertentierespons

Je advertenties worden direct converteerbaar en zelfs offline meetbaar. Vergelijk je advertentierespons van digitaal (websites, e-mail, social media), print (kranten, tijdschriften, reclamefolders) en in de publieke ruimte (beeldschermen, abri’s, kiosken, reclamezuilen). Laat je klanten razendsnel op jouw aanbiedingen reageren. Ook direct ondertekenen en betalen is mogelijk.

Hogere conversie in webwinkel en kiosk

Verlaag de drempel voor impulsaankopen en minimaliseer ‘verlaten winkelmandjes’ door het check-out proces al op de productpagina te starten en drastisch te versnellen. Vermijd de noodzaak om persoonsgegevens in de winkel in een zuil in te moeten voeren. Met Viafix verhoog je daadwerkelijk je conversie.

Meer omzet van de winkelvloer

Laat klanten niet afhaken op te weinig productinformatie, wachten bij de kassa, te veel gesjouw of een niet voorradig product. Maak van je winkel een showroom en vermijd afhankelijkheid van voorraden, bereikbaarheid van je winkel of parkeermogelijkheden in je winkelstraat. Laat klanten scannen voor productinformatie en bestellen in de webwinkel en verkrijg meteen waardevolle informatie over waar de interesse op de winkelvloer naar uitgaat.

Meer meetgegevens, beter inzicht

Maak elke uiting converteerbaar en meetbaar, op elke locatie, online en offline, binnen en buiten. Verkrijg real time inzicht in de prestaties van iedere advertentie uiting, de conversie van iedere winkelschap locatie en de mening of waardering van je doelgroep.

Maak nu gratis een account aan!

OVER VIAFIX

In een recente aanvraagronde heeft het Ministerie van Economische Zaken uit honderden aanvragen een handvol kansrijke initiatieven geselecteerd om hen te steunen en daarmee een impuls te geven aan het innovatieve klimaat van Nederland.

Wij waren één van de geselecteerde partijen en mede daardoor is er nu Viafix, een vernieuwend concept met een online platform en mobiele app die het leven voor jou nét dat beetje makkelijker en leuker kan maken.

Deelnemen aan een peiling of prijsvraag, inschrijven voor een event, informatie opvragen, iets bestellen of kopen zonder langs de kassa te gaan. Alles kan nu met 1 consumentvriendelijke app, onafhankelijk van merk of medium. Kijk, Klik, Klaar

Direct na onze selectie door EZ is een groep investeerders toegetreden en is Viafix deel gaan uitmaken van het Microsoft Bizzspark Plus programma. Met dit programma ondersteunt Microsoft geselecteerde start-ups met raad en daad.

Diverse (web)shops en adverteerders maken inmiddels gebruik van Viafix om het vinden en reageren op hun aanbod makkelijker te maken. Dit aantal groeit nog dagelijks en om hen zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden werkt Viafix onder meer samen met aanbieders van advertentieruimte en andere partners .

HOE JE VIAFIX BEREIKT

Postadres:
Viafix Nederland B.V.
Postbus 93379
2509 AJ Den Haag

Bezoekadres:
Zuid Hollandlaan 7,
2596 AL Den Haag

KvK: 57632022

Viafix is gevestigd in gebouw “De Rode Olifant” aan het begin van de Utrechtse Baan, de kop van de A12.

Den Haag Centraal Station ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Consumenten
Bij vragen over advertenties, bestellingen en leveringen dien je contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder. Viafix kan hier helaas geen bemiddelende rol in spelen.

Voor vragen over de Viafix app kun je een kijkje nemen op onze FAQ. Wordt je vraag daar niet beantwoord of heb je feedback voor ons? Stuur dan een mailtje naar onze afdeling Support. We horen graag van je.

Zakelijk
Voor commerciële vragen over het zakelijk gebruik van het Viafix platform kun je een kijkje nemen op onze FAQ zakelijk pagina of een mailtje sturen naar onze afdeling Team Zakelijk.

Voor technische support kun je een mailtje sturen naar onze afdeling Service. Wees daarbij alsjeblieft zo gedetailleerd mogelijk.

Bellen kan ook. Klik hier in mobiele weergave of toets +31 (0)70 2400 888 om ons te bellen. We horen graag van je.

Stel een vraag aan Viafix

Heb je een vraag of een goede tip voor ons? We horen graag van je. Check eerst even of je vraag misschien al wordt beantwoord in de veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij? Klik dan hieronder voor ons contactformulier en vul je naam, contactgegevens en boodschap in. We zullen er zo spoedig mogelijk op reageren. Hou rekening met 1 á 2 werkdagen. Alvast hartelijk dank voor je feedback!