Makkelijk aanmelden voor diensten en events

Makkelijk aanmelden voor diensten en events

Hoe werkt het?

Invullen

Noteer je contactgegevens
en de inhoud van je activiteit/evenement in het aanmeldformulier.

Bevestigen

Activeer je gratis Viafix account door op de link te klikken die per mail wordt toegezonden.

Aanpassen

Log in om responscodes aan te maken en plaats deze in je digitale en/of print uitingen.​

Klaar

Alle voordelen op een rij

Voor je deelnemers

Makkelijk

Volledige focus op het proces voltooien. Zonder afleiding in een paar simpele klikken zodat je weet precies wat je doet en aarzeling geen kans krijgt.

Snel

Je hoeft niet telkens opnieuw je gegevens in te voeren of in te loggen en een betaalmethode te selecteren. Want alle gegevens staan al klaar in de app op je eigen telefoon: Kijk, klik, klaar!

Veilig

Er worden geen persoonlijke gegevens via webformulieren uitgewisseld. Daarbij zie je precies welke informatie je met wie deelt.

Alles-in-één

Tijdens een event kunnen deelnemers makkelijk verdere aankopen en/of aanmeldingen verrichten.

Gratis

Gebruik van Viafix is kosteloos. Er is geen account nodig en je gegevens worden niet door Viafix vastgehouden of geëxploiteerd.

Voor jou

Eenvoudig

Geen speciale tools meer nodig. Een aanmeldcode is binnen 10 minuten aangemaakt. Voor gratis events als voorlichtingsavonden en seminars, maar ook voor betaalde events als optredens en cursussen.

Bereik meer mensen

Zowel online (hyperlinks) als offline (QR-codes) toepasbaar. Zo profiteer je van al je touchpoints als social media, flyers en stickers.

Laagdrempelig

Door de eenvoud wordt herhaald gebruik makkelijker.

Real-time inzicht

Volg eenvoudig de resultaten per response kanaal.

Veilig

Betalingen gaan rechtstreeks naar jou.

 

Gebruik onze evenementen­registratie tool om je publiek binnen enkele minuten op te bouwen!

Met dit formulier maak je in een handomdraai een gratis Viafix account aan.

  1. Verstrek je KVK nummer, naam, telefoonnummer en mailadres.
  2. Bevestig je gratis Viafix account via de link die je per mail wordt toegezonden.
  3. KLAAR! Log in en start met je campagne en/of het koppelen van je webshop.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Meer informatie over Viafix aanmelden

Wij zijn er voor iedereen die een grote groep mensen wil laten samenkomen. Zit jij in de muziek, horeca, film of mode en wil jij een concert, festival, filmpremière, modeshow organiseren? Dan is Viafix er voor jou.

Wil jij een kleine groep mensen laten samenkomen? Verjaardagsfeestje, voetbaltoernooi, cursus of workshop? Het kan allemaal.

Alle evenementen. Zowel grote als kleine.

Viafix is voor consumenten die hun keuze al hebben gemaakt. Die dus geen tijd en energie willen verliezen met shoppen of antwoordkaartjes, maar het even willen fiksen. Snel, makkelijk, veilig. Of het nu gaat om het herbestellen van een zak diervoeding, het kopen van het laatste boek van een populaire schrijver of het scoren van een geweldig aanbod in de krant.

De Viafix app biedt – gratis en veilig – gemak, voordeel en avontuur. Altijd en overal kun je reageren door de smartphone te richten op een (Viafix) barcode. Je kunt 24/7 bestellingen plaatsen. Met Viafix op je smartphone fiks je in een handomdraai de mooiste deals, maak je kans op leuke prijzen en kun je je mening met die van anderen vergelijken. Trefwoorden zijn: fun, veilig, makkelijk en gratis.

Viafix werkt samen met Mollie, alle transacties zullen via Mollie verlopen.

Door verschillende responsecodes te maken voor de producten die je graag wilt verkopen. Elk product zal zijn eigen responsecode krijgen. Mocht er een bezoeker je product willen kopen, hoeven ze alleen maar de code te scannen en kunnen ze meteen in app betalen.

Eenmaal ingelogd op je account kun je via de Viafix homepage je data ophalen bij het tabblad ‘respons’ en het aantal aanmeldingen bij het tabblad ‘rapportages’.

Eenmaal ingelogd op je account kun je via de Viafix homepage heel makkelijk bij het tabblad ‘rapportages’ alle aanmeldingen inzien.

Financieel

Net als veel andere aanbieders van online diensten biedt Viafix een deel van haar diensten gratis aan en een deel van haar diensten tegen een vergoeding. De vergoeding is van toepassing op de afhandeling van betalingen door Viafix.

Een Viafix account is gratis. Wanneer Viafix een betaling afhandelt wordt hier een vergoeding voor ingehouden. Deze vergoeding is een klein percentage van het geïncasseerde bedrag.

Gedurende de eerste drie maanden is ook geen vergoeding verschuldigd over eventueel afgehandelde betalingen. Na deze periode ontvang je een tariefvoorstel welke gebaseerd is op je daadwerkelijke gebruik.

Je kunt betalingen zelf afhandelen (bijvoorbeeld door verzending van een betaallink en/of factuur) of er voor kiezen om een betaling direct via Viafix te laten doen. In dat geval koppel je je Mollie account aan je Viafix account waarna eventuele betalingen rechtstreeks bij jou binnenkomen.

Over Viafix

Viafix is een start-up van Nederlandse bodem, gestart dankzij een eerste funding door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Viafix is een instant commerce oplossing voor makkelijk bestellen en responderen.

Viafix is makkelijk voor consumenten en dus laagdrempelig, hetgeen de conversie ten goede komt. Maar Viafix – zijnde een cloudoplossing – is ook makkelijk te gebruiken voor organisaties en dus snel en efficiënt in te zetten.

Viafix is op drie gebieden actief:

  • als Fast checkout (plug-in) voor webshops,
  • als Marktplaats (app) voor het vinden van producten en aanbieders daarvan,
  • en als Quick response (code) voor advertenties.

 

Door deze unieke cloudoplossing kunnen ondernemers en organisaties eenvoudig interacties als aankopen, aanvragen en aanmelden mogelijk maken zonder zelf te investeren in alles wat komt kijken bij een laagdrempelig, veilig en compleet proces.  Viafix is:

  • Multifunctioneel, want niet alleen voor het afrekenen van aankopen, maar ook als alternatief voor andere formulieren zoals voor bestellen, aanvragen, aanmelden, doneren, machtigen, peilen, enquêteren en registreren (Fast check-in).
  • Multimediaal want online én offline toepasbaar. Dus voor webshops, maar ook voor advertenties, commercials, winkels, productverpakkingen en displays.
  • Viafix biedt organisaties een betere conversie en meer gemak, efficiëntie en inzicht.
  • Consumenten profiteren van meer gemak, veiligheid en privacy.

Viafix stelt mensen in staat om makkelijk, snel en veilig te reageren op jouw aanbod of verzoek.

In tegenstelling tot andere fast checkouts is Viafix niet alleen voor betaaltransacties, maar voor alle soorten respons zoals brochureaanvragen, enquêtes, inschrijvingen, etc.

Daarnaast kan Viafix niet alleen toegepast worden in digitale uitingen zoals webshops, maar ook in print zoals advertenties in magazines en displays.

Je begint door een gratis account aan te maken bij Viafix.

Na activatie van je account kun je eenvoudig aan de slag met het aanmaken van responscodes en het koppelen van je webshop. Het dashboard bevat demo’s en een starthulp om je snel op weg te helpen.

Heb je een vraag of een goede tip voor ons? We horen graag van je. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel naar 085 – 200 5050.

Privacy

Bij Viafix staat privacy hoog in het vaandel. Daarom worden gegevens in Europa en onder Europees recht verwerkt.

Sinds 25 mei 2018 geldt in de hele EU dezelfde privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). (Engels: General Data Protection Regulation (GDPR))

Persoonsgegevens die in de Viafix app worden bewaard zijn eigendom van de gebruiker van de app. Gegevens die door een gebruiker worden verzonden komen de partij toe aan wie de verzending gericht is. Meestal is dat de aanbieder van een dienst of een product die deze gegevens nodig heeft om de dienst of het product te kunnen leveren.

Viafix zelf doet niets met persoonsgegevens, anders dan deze veilig versleuteld bewaren totdat ze niet meer nodig zijn voor het doel waarvoor ze werden verstrekt. Daarna worden ze bij Viafix verwijderd.

In tegenstelling tot veel andere apps en websites verzamelt Viafix absoluut geen persoonlijke gegevens van haar gebruikers. Gegevens die in de Viafix app worden bewaard voor herhaald gebruik staan dus niet bij Viafix, maar op de eigen telefoon en kan de gebruiker zelf beheren. Daarom is er ook geen account nodig om Viafix te gebruiken.

Data-encryptie oftewel gegevensversleuteling is een techniek om leesbare gegevens (tekst) om te zetten in onleesbare gegevens (codereeksen). Deze techniek wordt gebruikt om er voor te zorgen dat gegevens onbruikbaar zijn op het moment dat onbevoegden deze gegevens onverhoopt in handen krijgen. Alleen wie over de sleutel beschikt kan de onbegrijpelijke datareeksen weer leesbaar maken.

Viafix gebruikt onder meer data-encrytie om de privacy van haar gebruikers te beschermen.