Maak kopen super laagdrempelig

Maak kopen super laagdrempelig

Viafix is:

Viafix biedt:

Fast Checkout

Viafix Fast Checkout is een simpele, snelle en veilige checkout-ervaring voor webshops en advertenties.

De Viafix app bevat de benodigde persoonsgegevens waardoor nieuwe bestellingen in enkele klikken zijn voltooid. De app werkt op basis van zoekopdrachten, QR codes, woordcodes en hyperlinks en start vanzelf op na scannen of klikken. Hierdoor kan vanuit ieder medium ter plekke een order worden geplaatst.

Marketplace

Viafix Marketplace maakt (na)bestellen super makkelijk.

Koppel je webshop heel eenvoudig aan Viafix en zorg dat jouw aanbod wordt getoond wanneer iemand iets scant of opzoekt wat jij verkoopt. Zo win je nieuwe klanten en maak je tegelijk het doen van herhaalde aankopen laagdrempeliger.

Quick Response

Viafix Quick Response maakt het voor iedereen makkelijker. Bestellen, maar ook andere vormen van interactie zoals deelname aan marketingacties, peilingen en enquêtes.

Maak slim gebruik van touchpoints in de fysieke wereld om ons heen als buitenreclame, magazines, etalages en productverpakkingen. Met Viafix kun je snel en eenvoudig een winactie houden voor leadgeneratie, mensen een donatie laten doen of je inzicht vergroten en betrokkenheid verhogen met een peiling of enquête.