Vergroot de waarde van print en online publicaties

Vergroot de waarde van print en online publicaties

Viafix is:

Viafix biedt:

Bestellen

Viafix maakt het plaatsen van een bestelling makkelijker.

Bestelcodes werken zowel online als in print en geven respondenten de keuze om via een webpagina te bestellen of via de gratis app. Deze bewaart desgewenst alle benodigde gegevens waardoor nieuwe bestellingen in enkele klikken zijn voltooid. Daarin kan men onder meer ook de eigen bestelhistorie beheren, deelnemen aan peilingen en leuke aanbiedingen ontvangen.

Deelnemen

Viafix maakt deelnemen laagdrempelig.

Snelheid en gemak maakt ter plekke reageren logischer. Vooral in combinatie met touchpoints in de fysieke wereld om ons heen als buitenreclame, magazines, kranten en folders. Met Viafix kun je snel en eenvoudig een winactie houden voor leadgeneratie, een enquête houden of mensen een donatie laten doen.

Aanmelden

Viafix maakt direct aanmelden een fluitje van een cent.

Zonder omkijken iedereen een abonnement laten afsluiten, of laten inschrijven voor een workshop, beurs of ander event, met Viafix is het allemaal zo geregeld.

Betrekken

Viafix maakt interactie eenvoudig.

Met Viafix houd je in een handomdraai een peiling waarmee je je inzicht kunt vergroten en de betrokkenheid van je doelgroep kunt verhogen. Laat de resultaten live volgen en link door naar relevante content.