Maak meedoen ongekend makkelijk​

Maak meedoen ongekend makkelijk

Viafix is:

Viafix biedt:

Bestellen

Viafix maakt het plaatsen van een bestelling makkelijker.

De Viafix app bewaart alle benodigde gegevens waardoor nieuwe bestellingen in enkele klikken zijn voltooid. De app werkt op basis van zoekopdrachten, QR codes, woordcodes en hyperlinks en start vanzelf op na scannen of klikken. Hierdoor kan vanuit ieder medium ter plekke een order worden geplaatst.

Doneren en deelnemen

Viafix maakt deelnemen laagdrempelig.

Snelheid en gemak maakt ter plekke reageren logischer. Vooral in combinatie met touchpoints in de fysieke wereld om ons heen als buitenreclame, magazines, etalages en productverpakkingen. Met Viafix kun je snel en eenvoudig een winactie houden voor leadgeneratie, een enquête houden of mensen een donatie laten doen.

Aanmelden

Viafix maakt ter plekke aanmelden een fluitje van een cent.

Zonder omkijken het kantinebezoek laten registreren, aanmeldingen ontvangen voor een workshop of toegangskaarten verkopen voor het clubfeest, met Viafix is het allemaal zo geregeld.

Betrekken

Viafix maakt interactie eenvoudig.

Met Viafix houd je in een handomdraai een peiling waarmee je je inzicht kunt vergroten en de betrokkenheid van je doelgroep kunt verhogen. Laat de resultaten live volgen en link door naar relevante content.