Fastcheck-out code aanbrengen

Vergroot het bereik van je verkoop-displays, vergroot je doelgroep. Met de unieke nieuwe “Fast Checkout” codes van Viafix realiseer je directe conversie en meer omzet uit je webwinkel, je internet kiosk of het beeldscherm in je etalage.

De “Fast Checkout” codes van Viafix maken directe verkoop van je artikelen op verkoop-displays mogelijk zonder accounts, inloggen of wachtwoorden. Dat zorgt voor een lage aankoopdrempel bij jouw klanten: scannen, betalen en klaar. Een “Fast Checkout” code bij je product leidt tot snellere aankoopbeslissingen en dus een hogere conversie en omzet:

Webshop of webpagina – plaats een “Fast Checkout” code op je webpagina of in je webshop en realiseer directe verkopen via de Viafix app. Je klanten hoeven geen account bij de webshop te openen en kunnen zich direct op de aankoopbeslissing concentreren. Lever je product feed in XML formaat bij ons aan, registreer je bedrijf bij onze betaalpartner Mollie en je producten kunnen na de scan direct vanuit onze app betaald worden. De verkoopinformatie wordt via onze API rechtstreeks aan je verkoopsysteem aangeleverd. Daarmee is Viafix niet alleen de kortste maar ook de makkelijkste weg van jouw magazijn naar jouw klant.

Internet kiosk of reclame-beeldscherm – ook een beetje genoeg van het betalen van hoge advertentiekosten voor je glossy reclame op allerlei beeldschermen in de publieke ruimte? Hoe meet je de effectiviteit van je investering? Heel eenvoudig. Plaats je “Fast Checkout” code van Viafix naast je product en verzeker je van directe conversie zonder zichtbaarheid van de concurrentie en met de laagst mogelijke aankoopdrempel. Elk beeldscherm wordt een verkoopkanaal en door de automatische aanlevering aan je verkoopsysteem weet je precies op welke plek je welke verkopen realiseert.

Vanuit je eigen Viafix account kan de verkoop van je producten via “Fast Checkout” codes effectief worden beheerd. Klik op de knop onder het overzicht van de beeldmerken en we leiden je door een eenvoudig stappenplan.Overzicht beeldmerken“Fast Checkout” QR-code – plaats een “Fast Checkout” QR-code van Viafix naast je product op elk verkoop-display: op een webshop-pagina, in een internet kiosk, en op beeldschermen in etalages, beurshallen, stations en vliegvelden. Met de veelzijdige scanner van Viafix realiseer je directe verkopen met de laagst mogelijke aankoopdrempel vanaf elke zichtlocatie. Je product kan direct in de Viafix app worden betaald via een betaalmethode naar keuze.“Fast Checkout” beeldmerk – op smartphones en kleine tablets wordt de “Fast Checkout” code op je webpagina automatisch als klikbaar beeldmerk getoond. Zo ben je ook via kleine aanraakschermen verzekerd van de mogelijkheid tot directe aankoop zonder account, inloggen of wachtwoorden. Gewoon klikken, betalen en klaar. Gewoon Viafix.Klaar om ook jouw producten via Fast Checkout codes te verkopen? Klik de knop hieronder en laat je leiden door ons eenvoudige stappenplan.Start nu